Notícies Foto: Jordi CervellóFoto: Jordi Cervelló

Concert In Memoriam, Jordi Cervelló i Garriga

24 novembre, 2023

El concert tindrà lloc el dilluns 18 de desembre, a les 20 hores, a la Sala 2 Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona.

El passat 2 de setembre de 2022 va morir el compositor i violinista, Jordi Cervelló. El 2006 va rebre la Creu de Sant Jordi i l’any 2010 el Premi Nacional de Música. El fons de Jordi Cervelló es conserva a la Biblioteca de Catalunya.

Aquest acte de memòria a Jordi Cervelló, està impulsat per un seguit de músics que el van estimar sempre i van interpretar habitualment la seva música.

Els músics que podrem escoltar el dilluns 18 de desembre són: Enrique Bagaría, piano; Daniel Blanch, piano; Bernat Bofarull, violí; Maria Canyigueral, piano; Josep Fuster, clarinet; Tatevik Khachatryan, violí; Ashan Pillai, viola; Laia Puig, violoncel; Alba Ventura, piano, i Isabel Villanueva, viola.

A més de la Fundació SGAE, l’acte compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona – Institut de Cultura de Barcelona, l’Asociación de Intérpretes y Ejecutantes (AIE), el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i L’Auditori.

En aquest enllaç podeu trobar l’entrevista que OnaCat.Ràdio li va fer amb data 25 de març de 2015:

https://bit.ly/3RcMfPf

 
Comments are closed.

Back to Top ↑