Notícies Foto: Festival Cruïlla SegreFoto: Festival Cruïlla Segre

Cruïlla en ruta, arrenca el nou any amb el Cruïlla Baix Segre

25 gener, 2024

El 9 de març de 2024, arribarà a 7 municipis del Segrià, la Festa de la floració.

Un festival que posarà banda sonora a la floració dels arbres fruiters de la llera del riu Segre i omplirà els municipis d’Aitona, Alcarràs, La Granja d’Escarp, Massalcoreig, Seròs, Soses i Torres de Segre.

Al llarg de la jornada, els assistents al Cruïlla Baix Segre: Festa de la floració podran viure una experiència que fusionarà la descoberta del paisatge i els municipis d’aquesta zona de Catalunya, la vivència en primera persona d’un fenomen natural i agrícola com és la floració, la degustació de l’oferta gastronòmica d’aquesta part del Segrià i, per descomptat, l’oportunitat de gaudir d’una programació musical d’alta qualitat amb segell Cruïlla.

La programació completa s’ha presentat aquest matí en una roda de premsa que ha comptat amb la presència de Rosa Pujol i Esteve -vicepresidenta quarta de la Diputació de Lleida i alcaldessa d’Aitona-, Sandra Marco Casals – alcaldesa de Soses i portaveu en  representació dels municipis del Baix Segre-, Albert Turull – director dels Serveis Territorials a Lleida del Departament de Cultura de la Generalitat- i Gerard Birbe i Estrada -Director de Cruïlla Baix Segre: Festa de la floració.

En paraules del director del festival, Gerard Birbe: “Des de Cruïlla estem convençuts que aquesta primera edició de Cruïlla Baix Segre: festa de la floració serà un éxit i la primera de moltes. Sols tenim paraules d’agraïment cap a tots els que han fer possible que Cruïlla aterri per primera vegada a les Terres de Lleida i al públic que ha resposta de forma espectacular al primer concert que es va anunciar fa un mes”.

A banda del concert de Stay Homas i Albert Pla amb The Surprise Band, que tindrà lloc al camp de futbol d’Aitona i que es va anunciar fa just un mes, ja s’han confirmat la resta de grups que actuaran en aquesta primera edició del festival. El Cruïlla Baix Segre: Festa de la Floració acollirà a grans noms del panorama català com són Clara Peya, Renaldo & Clara, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Delafé, David Carabén, la Mercabanda, Júlia Colom i Selva Nua, que es repartiran arreu dels 7 municipis. A més a més, a Alcarràs s’habilitarà una zona on poder recuperar forces i gaudir de la gastronomia local, l’Espai Village, que programarà Dj’s al llarg de tot el dia.
Comments are closed.

Back to Top ↑