Notícies Foto: The Pawn of the Lost DynastyFoto: The Pawn of the Lost Dynasty

De camí cap al “Portal blau”

26 febrer, 2023

Després d’un temps sense publicar nova música, The Pawn of the Lost Dynasty ens presenta el seu primer senzill de desamor.

The Pawn of the Lost Dynasty publica “Portal Blau”, la seva primera cançó de desamor. Un tema d’estil reggae, amb influències del pop, dedicat a una persona en concret i a diverses en general.

Així, doncs, l’artista s’inspira en el mite medieval de les sirenes per parlar, en forma de lament, d’aquelles persones que, igual que aquest personatge mitològic, aconsegueixen captivar a través de la seva bellesa i del seu cant per portar-te al seu terreny i jugar amb tu al seu gust. I evidentment, fer-ho sense importar en absolut els sentiments i el dolor que poden causar al llarg d’aquest procés.

“Vaig sentir cant de sirena”, així és com comença la nova cançó de The Pawn of the Lost Dynasty. Una primera frase que ja ens ubica en l’univers propi que el compositor ens desenvolupa en aquest senzill, i que complementa amb el que ell anomena el portal blau, “aquell que quan el creues costa retornar”. I és que el portal blau és el lloc per on t’acostumen a portar les sirenes després d’haver-te aplicat el seu conjur corprenedor. Aquell espai que s’obra en direcció cap a la tristesa, tot i l’atracció inicial que genera a causa de la seva immensitat i de la seva lluminositat.

Una experiència explicada de forma metafòrica que el cantant sitgetà pretén guardar en el record a mode d’aprenentatge, per tal de no tornar a caure més en el parany que suposa deixar-se emportar pel cant d’una sirena.
Comments are closed.

Back to Top ↑