Notícies Foto: DeliricsFoto: Delirics

Després d’un any de silenci, Kovitch torna i inicia una nova etapa amb el disc, “Simplifica”

31 maig, 2023

L’àlbum el presentarà en directe a la Sala Apolo a finals de juny, i en el disc col·labora artistes com Las Bajas Pasiones.

És un disc que inclou 10 cançons amb lletres construïdes i amb un missatge senzill: fer les coses que t’omplen perquè sí, destinar l’energia a allò que et neix de dins. Pel que fa al so, els productors Yaron Hurter i Pau Escutia han jugat amb el trap, pinzellades de drill, el boom bap més clàssic a l’interludi “Take 1”, dancehall a temes com “Foc i fum” -on hi col·laboren Las Bajas Pasiones- i fins i tot, apostes més agosarades com el ritme de cúmbia i salsa a ‘Escolta’, el seu darrer avançament.

Els arranjaments de guitarra, presents a tot el treball, són d’UnderResistanz. La masterització ha estat feta pel Mr.Mad, mentre que els videoclips els ha realitzat el Pol Fuentes, i un quart la Bàrbara Izquierdo. Un àlbum que compta amb temes destacats com ‘Al teu costat’, una cançó d’amor en tota regla on el cantant fa pública una declaració sentimental clara i evident, que ens transporta al mar i a l’estiu, amb un ritme més pop urbà i funk. Un cant a les relacions sexoafectives sanes.

L’estil del raper recull l’herència del hip hop més melòdic i de l’r&b, bevent de l’escena nord-americana, nacional i francesa. Les seves lletres, que barregen català, castellà i francès, són reivindicatives, amb valors i vivències personals.

Com a membre d’Homes Llúdriga, formació ja dissolta, van publicar diversos treballs que els va portar a actuar a sales de renom i a moure’s pels països catalans en tota mena d’esdeveniments. Van participar a la macro-col·laboració viral “Los Borbones son unos ladrones” i van sonar a “Les de l’hoquei” (Netflix).
Comments are closed.

Back to Top ↑