Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

Edu Esteve ens fa transitar entre el somni i la realitat amb “No vull despertar”

23 febrer, 2023

És el segon senzill avançament de l’EP de l’artista Edu Esteve que veurà la llum aquesta primavera.

La cançó parla de tornar a confiar en l’amor, de reviure de nou aquell sentiment intens i màgic que un sent en enamorar-se. L’amor pot ser cruel, pot ser dur, però també pot fer-te reviure i retrobar sentiments perduts. Esteve fa explotar les seves emocions en aquest tema on no vol despertar del meravellós somni que el té enlluernat.

El tema evoca la intensitat de la primera etapa d’una relació romàntica entre dues persones. En aquest període, la barrera entre somni i realitat es difumina i la impulsivitat del cor guanya a la racionalitat de la lògica i la raó.

Aquesta sensació es projecta en la producció amb l’ús de ritmes percutius contundents acompanyats d’un arpegi de guitarra elèctrica i capes de sintetitzadors que coexisteixen i donen lloc a espais onírics on també apareixen efectes vocals que responen a les melodies de la veu principal. Tots aquests elements desemboquen en una tornada enèrgica i potent que fan que la cançó es converteixi en una experiència profunda i a la vegada propera.
Comments are closed.

Back to Top ↑