Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

Edu Esteve presenta “Soc jo” i “Toca córrer”, dos nous senzills del seu proper projecte

22 març, 2024

Aquesta vegada són cançons inspirades en el color verd.

Després de l’èxit del primer doble llançament amb “Massstimas” (+60k reproduccions) i “A200” (+12k reproduccions), temes inspirats en el color vermell, Edu torna a la càrrega regalant-nos dos nous senzills, aquesta vegada inspirats en un nou color: el verd.

El primer és “Soc jo”, focus track del segon split. Un tema compost al costat del productor d’èxit Àlex Pérez (“Supermercat” de Lil Dami, “He de parar” d’Omar d’OT 2024), caracteritzat per sons que recorden el pop electrònic dels 90’s i l’EDM, amb detalls divertits que li donen un aire fresc i estiuenc i una base de ritmes llatins que promet fer-te ballar.

Però això no acaba aquí, es tracta d’un split de dues cançons, així que aquí va la segona: “Toca córrer”. Una cançó que sorgeix de la necessitat d’explicar com la societat va a una velocitat frenètica i no valora el present.

Amb Scotty DK a la producció, s’ha buscat un so específic i que simbolitzi la rapidesa, donant a l’oient la sensació de velocitat.

Aquest tema juga amb la sonoritat del pop electrònic i estil urbà, creant un so que beu de referències electròniques i fins i tot disco.
Comments are closed.

Back to Top ↑