Notícies Foto: Discmedi/BlauFoto: Discmedi/Blau

Eduard Iniesta ens obre les portes de ´La comunitat´

17 abril, 2024

El seu nou disc sortirà el 3 de maig i el presentarà el 15 de maig a la sala Luz de Gas de Barcelona.

Eduard Iniesta ja té a punt el seu nou disc: ´La comunitat´ (2024). Amb més de 25 anys de brillant carrera musical, el cantant, guitarrista, compositor i productor deixa clar que no tot està dit en el panorama del pop en català en el que serà el seu 13è treball d’estudi, que estarà disponible digitalment el 3 de maig i que el presentarà el 15 de maig a la Sala Luz de Gas.

Eduard Iniesta ens obre les portes d’una comunitat on s’endinsa de ple en un pop ric i heterogeni farcit de matisos, textures, profunditat i d’evident qualitat. 

Més que mai el prestigiós guitarrista confia i posa l’accent en les seves facultats vocals. D’elles es desprèn un precís fraseig i una també poc freqüent capacitat d’emocionar i transmetre de la que s’impregnen cadascuna de les 11 noves cançons on el protagonistes són els residents d’un bloc d’habitatges on és probable que molts ens reconeguem dins d’alguna d’aquestes vinyetes sonores.

Cançons -amb l’aire místic propi dels grans creadors- que exploren i descriuen sentiments alhora que ens parlen de desig, tedi, solitud, incomprensió, incomunicació i , especialment de l’amor com a ancestral bàlsam també per als “mals” del nostre temps.

Coescrites amb el seu germà Xavier Iniesta, musicades, arranjades i produïdes pel mateix Eduard i pel guanyador del Grammy Llatí 2021, Roger Rodés (Rosalía, Nathy Peluso, Shakira, Love of Lesbian…); i masteritzades pel cantant i guitarrista de Gossos Juanjo Muñoz a CatMastering.

Les evocadores imatges que acompanyen l’àlbum son obra del cineasta Juan Millares, distingit amb varis premis, nominat al Goya i ex professor titular en la Facultat de Belles Arts de la  Universitat Complutense de Madrid. El dibuixant ha sabut reproduir a la perfecció l’amalgama d’emocions que conviuen a ´La comunitat´.
Comments are closed.

Back to Top ↑