Notícies Foto: ÒmniumFoto: Òmnium

El 5 i 6 de maig torna el Límbic, enguany a Sitges

15 març, 2023

Triquell, Lildami, Marina Herlop, Da Souza i una trentena més d’artistes actuaran gratis.

“El Límbic és la fusió perfecta entre llengua, territori i la màxima expressió de la creació contemporània en català”, ha assegurat Xavier Antich, president d’Òmnium Cultural, durant la presentació del cartell de la segona edició d’aquest festival itinerant de creació contemporània organitzat per l’entitat i que se celebrarà a Sitges el 5 i 6 de maig. “La programació del Límbic reuneix els creadors més destacats, arriscats i trencadors de l’escena contemporània del país”, ha destacat Antich, que també ha volgut afegir: “Durant dues tardes i dues nits, unim una trentena de creadors joves amb propostes que volen fer-nos experimentar, reflexionar i ser crítics a través de la cultura en català”. 

“Volem trencar les barreres amb què molta gent es troba per accedir a la cultura. Per això el Límbic és 100% gratuït, 100% itinerant i 100% en català”, ha explicat el president de l’entitat, que també ha subratllat que els joves seran els protagonistes del festival com a públic, però també dalt dels escenaris: “Els joves són creadors i creadores amb obra pròpia: el Límbic vol ser un espai per a difondre-la”. 

El festival recull una gran mostra que fa visible la qualitat i la diversitat de la música en català feta i escoltada pels joves, amb noms com Renaldo&Clara, Lildami i Triquell, que estrenen disc, o els mallorquins Da Souza, entre d’altres. Malgrat aquest dimecres s’ha desvetllat la major part del cartell de la segona edició  del Límbic, les properes setmanes s’anunciaran noves incorporacions molt conegudes pel gran públic.
Comments are closed.

Back to Top ↑