Notícies Foto. Crea MusicFoto. Crea Music

El cantant i compositor Fran Torrella presenta la seva primera cançó en català, “Turbulència”

19 octubre, 2023

Formarà part del seu segon disc, juntament amb els últims quatre senzills que ha tret l’artista aquests últims mesos.

Amb aquesta cançó l’artista s’obre una nova etapa a la seva carrera musical i afirma que, a partir d’ara, “el projecte viatja per les dues llengües ja que fins ara no havia composat cap cançó per ell ‘prou bona’ per publicar en català”. Fran Torrella seguirà publicant cançons en castellà, però cada treball discogràfic també hi tindrà cabuda el seu idioma matern.

El compositor barceloní segueix consolidant el so propi nou que buscava, en el qual cada vegada hi té més presència l’electrònica combinada amb el pop, el rock i l’indie. En aquesta nova etapa desapareix per complet la por a jugar amb diferents estils i això es notarà al segon disc que està enllestint.

La cançó “Turbulència” neix d’una carta que el cantant escriu a un vincle important de la seva vida en el qual es retroben al cap d’uns mesos sense haver-se vist. Un missatge de positivitat, una declaració d’amor incondicional i un codi enèrgic i carinyós. La cançó ha estat produïda per Gerard Giner a l’estudi Blind Records de Barcelona i Masteritzada per Angel Medina.
Comments are closed.

Back to Top ↑