Notícies Foto: CanetRockFoto: CanetRock

El cartell complet d’una edició molt especial de CanetRock 2024

21 novembre, 2023

Oques Grasses, The Tyets, 31Fam, Els Catarres, Figa Flawas, Julieta, Miki Nuñez, Ginestà, La Fúmiga, O-Erra i Miquel del Roig.

CanetRock ha presentat la seva propera edició amb una gran festa amb artistes, públic i sector musical i mediàtic. El festival compleix 10 anys convertit en l’escenari de referència de la música que es fa als Països Catalans i ho celebrarà amb una edició molt especial que combinarà trajectòria amb les noves tendències musicals. El 6 de juliol, el Pla d’en Sala tornarà a obrir portes per a les més de 25.000 persones que cada any han omplert el recinte en aquestes deu edicions.

La setmana passada el festival ja va anunciar la participació d’Oques Grasses, que tornen als escenaris després d’un any sabàtic amb una gira exclusiva per presentar nou disc. I ja s’ha presentat el cartell complet amb The Tyets i 31 Fam, grans fenòmens musicals actuals que ja van debutar a l’escenari de CanetRock en l’edició anterior, acompanyats d’una combinació de bandes amb una àmplia trajectòria com  Els Catarres, o amb una especial connexió amb el públic del festival com La Fúmiga, Miki Núñez i Ginestà i de debutants com Figa Flawas, Julieta, i O-Erra.

A més, hi haurà un espectacle singular i inèdit de producció pròpia per celebrar el 10è aniversari del festival: La Banda CanetRock, formada per més de 30 artistes que durant aquests deu anys han pujat a l’escenari del festival amb un repertori de cançons insígnia de la història de CanetRock.

Com cada any el festival oferirà més de 12 hores de música i festa ininterrompudes amb la participació del polifacètic Miquel del Roig i els Dj Trapella, DJ Ernest Codina, MonDJ i Dj Enigma.

Les entrades estan a la venda a: http://www.canetrock.cat
Comments are closed.

Back to Top ↑