Notícies Foto: Kasba MusicFoto: Kasba Music

El duet format per Xavier Pié i MACC presentarà a Tarragona, “Studio sessions”

20 abril, 2023

L’actuació s’emmarcarà dins la commemoració del Dia Internacional del Jazz, el proper dia 30.

El saxofonista Xavier Pié i el guitarrista Miguel Alberto Cruz Carmona MACC van publicar “Studio Sessions” el novembre de 2022 i ara el presentaran per primera vegada en directe a la seva ciutat, Tarragona, dins els actes commemoratius del Dia Internacional del Jazz, el proper 30 d’abril. L’actuació tindrà lloc al CC Antic Ajuntament a les 18:00h. i l’entrada serà gratuïta tot i que s’han de reservar les invitacions al web de l’Ajuntament.

“Studio sessions” és el títol d’un EP editat en format digital i integrat per cinc noves composicions musicals creades i interpretades pel duet i produïdes, enregistrades, mesclades i masteritzades per MACC a Tarragona, les quals mostren un resum del treball realitzat durant aquests darrers tres anys i amb les que els músics obren la porta a nous paisatges musicals.

Junts, aquests dos músics fan des de l’any 2000 un particular treball de recerca i d’interpretació conjunta d’espais sonors. Els seus anteriors discs, “Rutes” (2013) i “Connexions” (2017), van gaudir d’una bona acollida per part del públic i de la crítica especialitzada. Contraris a reconèixer els límits entre els gèneres, la seva música sempre ha volgut fugir d’etiquetes.
Comments are closed.

Back to Top ↑