Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

El Festival Floral, en la seva 2a edició, aquest proper cap de setmana

8 maig, 2023

Judit Neddermann, promotora del festival, visitarà el programa “ActualiCAT” d’aquest proper divendres.

Aquest cap de setmana arriba la segona edició del Festival Floral a Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar. Del 12 al 14 de maig, espais emblemàtics dels dos pobles acolliran una programació de gran qualitat amb una desena de propostes liderades per dones.

Divendres 12 al Parc de Can Rafart (Vilassar de Dalt) actuaran la vilassarenca Meritxell Neddermann, pianista, cantant i productora que des de fa un any acompanya en directe a Jorge Drexler i que recentment ha començat a publicar singles del seu nou disc; Magalí Datzira, contrabaixista, cantant i compositora formada a la St Andreu Jazz Band, al Liceu, a l’ESMUC i al Conservatori d’Amsterdam; i l’artista emergent Kris Tena, destacada guitarrista capaç de fer filigranes amb aquest instrument i crear sonoritats oníriques.

El 13 de maig la Torre d’en Nadal (Vilassar de Mar) acollirà un dels grans concerts del certamen, el de Las Karamba, un dels grups més en forma del moment, amb un directe enlluernador gràcies a una sèrie de cantants i instrumentistes d’alt nivell vingudes de Llatinoamèrica i Catalunya. Obrirà la nit la cantautora i actriu cubana Teresa Yanet, que oferirà un concert centrat en la música cubana amb creacions pròpies i grans clàssics de la cançó cubana del segle XX, acompanyada per la seva banda amb percussió, baix i piano.

Després dels concerts de divendres i dissabte hi haurà sessions de DJ amb entrada lliure. Les encarregades del fi de festa seran DJ Nata Extra divendres i Angela Blackburn dissabte.

Diumenge 14 de maig en horari vermut als Forns Romans de la Fornaca (Vilassar de Dalt) actuarà el duet Arar, un grup emergent que beu del folk i s’inspira en la poètica de la quotidianeïtat. I a la tarda, al Teatre de La Massa (Vilassar de Dalt) la cantant i compositora mataronina Gessamí Boada presentarà el seu tercer disc “L’art d’estimar” i, després, actuaran el duet de jazz Los Fumero, format per la pianista i cantant Lucia Fumero i el seu pare, el contrabaixista Horacio Fumero, que és un dels grans referents del jazz actual.

Aquest divendres, dia 12 (9h, 13h i 19H), Judit Neddermann, promotora d’aquest Festival, visitarà el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio, per tal d’apropar-nos el contingut d’aquesta edició.
 
Comments are closed.

Back to Top ↑