Notícies Foto: Mireia FarranFoto: Mireia Farran

El Festival Floral torna en la seva segona edició

21 febrer, 2023

Tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de maig a Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar amb actuacions de Meritxell Neddermann, Magalí Datzira i Gessamí Boada, entre d’altres.

Judit Nedderman, juntament a l’artista i activista cultural Martí Sancliment, han anunciat la segona edició del Festival Floral, que tindrà lloc a Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar els dies 12, 13 i 14 de maig. Floral és un dels pocs festivals amb perspectiva de gènere que hi ha a Catalunya i centra la seva programació en propostes de gran qualitat i liderades per dones.

El Festival Floral acollirà els concerts de la vilassarenca Meritxell Neddermann, pianista, cantant i productora que des de fa un any acompanya en directe a Jorge Drexler i que a la primavera començarà a mostrar el disc que publicarà a la tardor; Magalí Datzira, contrabaixista, cantant i compositora formada a la St Andreu Jazz Band, al Liceu, a l’ESMUC i al Conservatori d’Àmsterdam; i el concert de l’artista emergent Kris Tena el 12 de maig al Parc de Can Rafat (Vilassar de Dalt). El 13 de maig la Torre d’en Nadal (Vilassar de Mar) acollirà un dels grans concerts del certamen, el de Las Karamba, un dels grups més en forma del moment, amb un directe enlluernador gràcies a una sèrie de cantants i instrumentistes d’alt nivell vingudes de Llatinoamèrica i Catalunya. Les acompanyarà la cantautora cubana Yaima Orozco, una creadora de cançons que mesclen folk cubà com la guajira, el bolero o l’habanera; però que també s’acosta a altres músiques d’arrel com el tango, la bossa-nova, el rock o el jazz. El duet Arar actuarà el dia 14 de maig als Forns Romans de la Fornaca (Vilassar de Dalt) en horari vermut i, a la tarda, al Teatre de La Massa (Vilassar de Dalt) hi haurà el concert del duet de jazz Los Fumero, format per la pianista i cantant Lucia Fumero i el seu pare, el contrabaixista Horacio Fumero, i el concert de la cantant i compositora mataronina Gessamí Boada.
Comments are closed.

Back to Top ↑