Notícies Foto. ÀnsiaFoto. Ànsia

El grup catalano-balear Ànsia ens ofereix “Cervesa negra”

8 octubre, 2023

Ja podeu escoltar el seu disc debut a la programació d’OnaCat.Ràdio i en les diferents plataformes digitals.

Ànsia és un projecte musical que neix el 2020 de la mà de Lluc Güell com a culminació d’una cerca personal per plasmar musicalment un període convuls tant a nivell personal com col·lectiu. A través de les 11 cançons que conformen el disc assistim a un viatge pels diferents estats d’ànim que transcorren entre la depressió i la felicitat.

L’estil musical de “Cervesa negra” va des del pop fins al rock dur, passant per l’electrònica. Les lletres, íntegrament en català, també són un punt destacat en l’estil d’Ànsia. Ja que ens transporten a moments d’alegria però sobretot de tristesa y soledat, sense deixar de banda moments irònics i reivindicatius.

En aquest disc han participat els músics Mariona Ruete (veu i piano), Ferran Rico (baix), Joan Vilalta (bateria), Artur Ponsà (bateria), Laura Pacios (violí) i Lluc Güell (compositor, guitarra i sintetitzadors). S’ha gravat a l’estudi El Turonet de Claudi Arimany i les mescles han anat a càrrec del propi Arimany i d’Angelo Vernuccio. La masterització l’ha fet en Magí Batalla.
Comments are closed.

Back to Top ↑