Notícies Foto: David del ValFoto: David del Val

El grup lleidatà Abril s’estrena amb el senzill, “Esclat”

19 maig, 2023

És el primer avançament del nou disc que prepara aquesta jove formació.

El panorama musical català compta amb l’eclosió d’una nova banda: Abril. Aquesta formació lleidatana es presenta amb una cançó que ja és tot una declaració d’intencions: “Esclat”. Tal i com descriu la banda, el tema ens proposa viatjar a allà “on guardem tan curosament aquells moments que mai havien de fer-se realitat”. On es guarden cançons com aquesta. Segons expliquen, la peça “va creixent des del fons fins a absorbir-te del tot”, com els sentiments que expressa. Com aquest projecte musical, que ara justament, esclata. Una cançó pop amb una cuidada melodia i lletra que et transporta des de la primera nota a un viatge musical exquisit.

La banda està encapçalada per l’Abril Pinyol i es va formar a Lleida el 2022. Cantant, músic, i també actriu, és l’autora d’unes cançons que defineixen com pop alternatiu, que tenen com a base les guitarres, però amb arranjaments molt cuidats que inclouen vents, corda i un protagonisme especial de les segones veus. Amb lletres introspectives en català i anglès.

A l’escenari, a l’Abril Pinyol a la veu, guitarra i ukelele, l’acompanyaran Miquel Allué (Eira) a les guitarres i Ramon Gallart al baix, responsables també dels arranjaments; Roger Mangues, a la bateria, i Xènia Pérez i Pau Samper, als vents.

Aquesta primera cançó és un avançament de l’àlbum que està confeccionant aquesta banda i que s’anomenarà “Catorze”.
Comments are closed.

Back to Top ↑