Notícies Foto: Elena GadelFoto: Elena Gadel

El Guitar BCN ’23 supera per primera vegada els 60.000 assistents

25 juliol, 2023

Demà conclourà la seva edició més multitudinària amb 61.251 espectadors.

Després de presentar més de 50 concerts, més de la meitat dels quals han penjat el cartell d’entrades exhaurides, el festival ha deixat grans moments per al record amb actuacions destacades de figures com Bob Dylan, ZAZ, Steve Hackett, Sílvia Pérez Cruz i Joe Satriani.

El certamen, fent gala de la seva tradicional connexió amb el públic de la Ciutat Comtal, ha acollit més de 30 presentacions exclusives de nous treballs de múltiples estils, incloent-hi també artistes emergents com Mr.Kilombo, El Jose i Laura Andrés, en plena ascensió de popularitat.

“Estem molt orgullosos que el GuitarBCN, amb una oferta tan plural, hagi esdevingut la referència de la programació musical del primer semestre a Barcelona. Ha estat una aposta contínua fins i tot en els moments més complicats, però els espectadors responen cada any omplint les sales” ha esmentat Joan Roselló, director del festival. El GuitarBCN es va celebrar fins i tot en plena pandèmia, esquivant amb determinació un panorama clarament hostil malgrat totes les restriccions i mesures sanitàries, que a més es van complir en tot moment.

El GuitarBCN també ha valorat una vegada més el seu compromís amb les artistes femenines, que van fer seu més del 40% del programa. Es van presentar els nous treballs de Suu, Pasión Vega, Elena Gadel i Ana Mena, entre moltes altres novetats.

Judit Llimós, directora artística del festival, comentava que “encara que encara estiguem només en el 40% de presència femenina, m’encanta saber que hi hem arribat d’una manera natural, no forçada. Cada cop estem més aprop d’una programació paritària per mèrits propis”.
Comments are closed.

Back to Top ↑