Notícies Foto: Maria OliberFoto: Maria Oliber

El mallorquí Amulet prepara el seu segon disc, “Petit viking”

30 març, 2023

Sortirà el 16 de maig, mentrestant podem gaudir ja d’un avançament, “Espontània honestedat”.

“Espontània honestedat” és una cançó que parla de la inevitabilitat de l’amor. De com les persones surten i entren a les nostres vides, moltes vegades per motius que estan fora del control dels implicats. Estilísticament, es mou entre el folk d’autor i el pop, amb detalls de la música electrònica que donen un punt de frescor.

El videoclip és el primer avançament d’un curtmetratge “La balada del petit viking” que es desenvolupa a través de quatre cançons del disc.

Amulet és el projecte del cantautor mallorquí Antoni Mulet (Santa Maria del Camí – Mallorca, 1997), que des de 2019 s’està consolidant com una de les veus més interessants de la nova fornada de talent illenc. El seu primer disc “Un desert de colors” va ser premiat als IV Premis Enderrock de la Música Balear com a millor disc de Cançó d’Autor, i al concurs Palma Pop-Rock 2021, amb el primer premi.

Ara presenta el seu segon disc “Petit viking”, enregistrat durant un any sencer a Tramuntana Estudis, i on posa a prova els límits del seu característic folk d’autor, emparellant-lo amb elements del pop, la música electrònica i el Drum&Bass. Acompanyat per Pere Joan Company al banjo i el lap steel, Miquel Bennàssar al baix i el contrabaix, i Sílvia Rechac al teclat, la banda presenta una posada en escena que no deixa indiferent.

 

 
Comments are closed.

Back to Top ↑