Notícies Foto: Crea MusicFoto: Crea Music

El nou artista Alex Cortés s’estrena amb “Ho tinc tot”

29 gener, 2024

És la cançó que també obrirà el primer àlbum de l’artista, que sortirà a finals d’any i que es titularà “Des d’ahir”.

Aquesta primera cançó és un himne que evoca records i experiències del passat, que defineixen un present conformat pel cant a la vida a través de la música i el suport de les amistats. “Ho tinc tot” ens recorda que no cal res més que la família, els amics i les vivències, sense buscar més enllà, per arribar lluny i sentir-se ple.

En aquesta cançó, Alex Cortés parla en primera persona d’aquells escrits que feia a casa d’amagat, mentre tothom dormia, perquè era quan més trobava el silenci que l’inspirava. I també de les pèrdues que, vistes amb perspectiva, són reemplaçades per les bones notícies i canvis que t’apropen a la vida que desitges. En definitiva, “Ho tinc tot” ens recorda que a vegades no ens adonem d’allò que tenim, i ens convida a seguir sempre endavant.

Alex Cortés és un cantant i actor barceloní de 24 anys. Després de publicar el seu primer EP ‘Volverte a ver’ (Autoeditat, 2022), ara porta més d’un any cuinant el seu primer àlbum a foc lent. Musicalment, Alex Cortés troba una clara inspiració en el folk americà i el country contemporani d’Estats Units. Un estil que ara vol portar aquí, en el marc del pop en català.
Comments are closed.

Back to Top ↑