Notícies Foto: HelseyeFoto: Helseye

El nou disc de Triquell es titularà “Entre fluids”

2 març, 2023

Es publicarà el proper dia 24 i es presentarà en una llarga gira.

El primer disc de Triquell es dirà “Entre fluids” i es publicarà el 24 de març. Amb aquest títol l’artista vol expressar barreja, mestissatge i comunió entre un munt de conceptes aparentment incompatibles. Segons el propi Triquell “Entre fluids és acceptar que es pot ser sensible, revolucionari, emotiu i tot allò que pugui ser contradictori, en un mateix moment”. Al disc hi participen artistes heterogenis de diferents disciplines que han treballat juntament amb Triquell per crear-ne tot l’univers sonor i visual. Un grup de joves que, darrere l’alter ego Triquell, troben l’oportunitat de viure de l’art que ells volen fer sense obeir a estils, modes o estructures predeterminades per la indústria. Un grup de joves que poden viure entre fluids.

Triquell, l’infant terrible del fenomen televisiu “Eufòria”, continua mostrant-se com una de les ments més inquietes i eclèctiques de l’escena musical catalana. El seu talent, carisma i personalitat desbordant que van seduir el públic català, evolucionen fins a l’estratosfera amb el que serà el seu nou disc, que veurà la llum el 24 de març. Perquè Triquell, que és posseïdor d’una motxilla carregada de cançons i de lletres eclèctiques, plenes d’influències de tots els temps i latituds, no ha perdut gens el temps i de seguida va començar a treballar a l’estudi de gravació d’Arnau Vallvé, el bateria de Manel, que ha sabut llegir i atorgar l’estètica que les seves cançons necessitaven. Ho ha fet, a més, acompanyat del seu equip de sempre. Els seus fidels companys i companyes d’aventures prèvies a l’èxit televisiu, amb els que treballa tant la música com la seva reinterpretació visual.

El cantant de Sant Quirze del Vallès el presentarà en una llarga gira que passarà pel Festival Strenes de Girona el 15 d’abril (entrades exhaurides), el Teatre de la Llotja de Lleida el 22 d’abril, el Tarraco Arena de Tarragona el 6 de maig, la Sala Apolo de Barcelona en el marc del GuitarBCN, el 13 de maig (entrades exhaurides), el Teatre Kursaal de Manresa el 3 de juny, al Cabró Rock de Vic el 17 de juny, el Festival Ítaca de L’Estartit el 24 de juny, el Canet Rock a Canet de Mar l’1 de juliol, el Festival Cruïlla el 5 de juliol i a l’Acampada Jove de St. Sadurní d’Anoia durant el juliol.
Comments are closed.

Back to Top ↑