Notícies Foto: Rubiales PhotographyFoto: Rubiales Photography

El nou disc dels Pirat’s Sound Sistema s’estrena en concert a Barcelona

11 abril, 2023

La banda presenta, aquest dissabte, “Bang bang” a la sala La Deskomunal de Sants.

Dissabte 15 d’abril, Barcelona ballarà com mai. El sound system de reggae en català més longeu del país torna a la càrrega amb “Bang bang”, el millor disc dels Pirat’s Sound Sistema després de més de 20 anys de trajectòria musical, i ho fa amb un concert “a casa” a la Deskomunal de Sants.

A “Bang bang” el trio s’ha convertit en quartet, amb la incorporació de la veu femenina de Serena, qui aporta nous timbres, més festa i més mala llet al projecte. Un fet que ha portat la banda a adaptar tots els temes, tants els nous com els vells per fer ben present la nova veu de Serena.

Els Pirat’s Sound Sistema estan en plena forma i ens brinden 10 cançons que aquesta vegada amaguen sorpreses estilístiques sense deixar de banda l’essència 100% Pirata.

El pal de paller continua sent el reggae, el dancehall i l’ska de denúncia, però en aquest nou treball la Pirata incorpora sons del moment com l’electro-soca de “Normalitat”, l’afrobeat de “Bang bang”, el dancehall futurista de “Sense llum” (amb Maluks i Alidé Sans) o el reggae amb picades d’ullet al trap de “El lliri” (amb Yung Rovelló i La Clika Pika).
Comments are closed.

Back to Top ↑