Notícies Foto: Festival CornamusamFoto: Festival Cornamusam

El Pony Pisador i Ros, primers artistes confirmats del Cornamusam 2023

14 abril, 2023

El festival tindrà lloc del 17 al 21 de maig a Olot.

El Til·ler, Associació de Cultura Popular de la Garrotxa, ha donat a conèixer els primers grups que formaran part de la 32a edició del Festival Cornamusam, que tindrà lloc del 17 al 21 de maig a diversos indrets d’Olot. 

La direcció artística del festival aposta sempre per donar visibilitat a les cornamuses i la música catalana, al mateix temps que ofereix al públic assistent que descobreixi nous sons i instruments d’altres indrets del món. Els tres concerts tindran lloc a la plaça de Braus d’Olot, un dels espais principals del festival i les entrades ja estan a la venda aquí.

El músic català Ricard Ros presentarà el seu projecte en solitari Ros, que té el sac de gemecs com a protagonista, el divendres 19 de maig a les 22 h. Ros és una proposta lliure i arrelada a la tradició gràcies a la combinació dels instruments tradicionals i a la modernitat del so dels sintetizadors i l’electrònica.

El mateix divendres, després de Ros, serà el torn d’El Pony Pisador, un dels grups capdavanters de l’escena folk actual enfocat al públic més jove que, amb l’aliança amb un sacaire, adaptarà part del seu repertori per a sac de gemecs. Enguany, tancaran la nit de divendres amb un concert de música celta, sea shanties, bluegrass, iodel i sac de gemecs.
Comments are closed.

Back to Top ↑