Notícies Foto: Fil de VintFoto: Fil de Vint

El rap de Sociologia Animal colpeja la realitat amb “Contrapoder Vol.2”

11 gener, 2024

És el quart àlbum de la formació, que es presentarà en directe a la sala Matisse de València el proper 26 de gener.

El grup de música urbana Sociologia Animal arriba amb el seu quart disc d’estudi, “Contrapoder Vol.2”, una continuació necessària del seu anterior treball amb sis temes plens de reivindicació i que es presentarà en directe el proper 26 de gener a la sala Matisse de València. Aquest disc és un considerable salt endavant per al grup valencià, compost inicialment per Javi Cencillo i Joan Pascuet, després d’incorporar a la DJ Jèssica Olcina als plats i a Daniel Spencer a la guitarra, a més de la cantant Paloma Navarro, “la Palo”, per als directes.

Dels sis temes de “Contrapoder Vol.2”, dos ja s’havien avançat anteriorment com a senzills, “La nostra història” i “Del Chill”, ambdós acompanyats per videoclips. En les quatre cançons noves, Sociologia Animal té espai per moure’s entre el rap més clàssic i contundent, com la tornada hardcore de “Toc toc”, i els ritmes més festius i alegres de “La partida”, on han comptat amb la col.laboració d’El Tio la Careta, amb la trompeta de Javier Expósito i el trombó de Sergio Tercero. A “Corredor del Mediterrani”, una cançó reivindicativa i nostàlgica, compten amb la col.laboració d’Acros, un referent del panorama underground català conegut pel seu compromís i lletres crítiques. “Gener” arriba al moment just: un temps de reflexió i crisi, quan la vida ens sobrepassa.

“Contrapoder Vol.2” ha estat enregistrat a Benetússer amb Loren D, que també ha portat a terme la mescla i el màster. Els temes del disc s’acompanyen de videolyrics i ja estan disponibles a youtube. Tot el disc ja està disponible a les diferents plataformes d’escolta.
Comments are closed.

Back to Top ↑