Notícies Foto: Guspira RecordsFoto: Guspira Records

El reggae balear de Rudymentari, “Diuen que plou”

9 març, 2023

Avançament del seu nou disc, “Rissaga” que sortirà el 30 de març.

Rudymentari és un dels noms referents de l’escena Reggae del territori balear. En poc temps, ha passat de publicar un dels videoclips més vist de les Illes Balears a consolidarse dins del panorama de Reggae dels Països Catalans, cridant l’atenció d’agents professionals tant de festivals com sales de Menorca i de fora de les Illes Balears.

Amb actuacions per tota Catalunya, Madrid i Balears s’ha convertit en un dels autors imprescindibles per entendre el panorama de Reggae actual amb un projecte musical en menorquí. Ara Rudymentari comparteix “Diuen que plou”, l’últim avançament del seu pròxim disc Rissaga, que s’estrena aquest 30 de març.

Aquest 15 de març presenta “Diuen que plou”, una cançó que musicalment beu del dancehall, el new roots i també dels estils més actuals de la música jamaicana. Així és com l’autor Guillem Llorens Prats s’endinsa cap a la realitat que el rodeja actualment per presentar l’avançament que obra les portes cap a la nova referència del menorquí, que és més crítica, social i reivindicativa que mai.
Comments are closed.

Back to Top ↑