Notícies Foto. Mama DoushaFoto. Mama Dousha

El Village dels Sons del Món es consolida com a nou espai d’oci

6 juliol, 2023

La transformació arribarà del 21 de juliol al 7 d’agost amb actuacions com les de Mama Dousha, Júlia Blum i Julen, entre d’altres.

El Village del Sons del Món es transformarà del 21 de juliol al 7 d’agost en un nou espai d’oci de l’Empordà obert a tot el públic -tant el que assisteix als concerts com el que no- amb una programació musical pròpia centrada en les propostes musicals locals i una oferta gastronòmica única.

Aquesta nova proposta continua millorant l’experiència que ofereix el Sons del Món al seu públic fidel que ja l’ha convertit en una de les cites imprescindibles de l’estiu a la Costa Brava. El nou escenari del Village es transformarà al llarg del festival en una plataforma de promoció d’artistes locals gràcies a les actuacions dels artistes de Roses, Ariadna Vieyra, Delpuerto o Madamme Mustash, d’artistes empordanesos com Vanila Sound i White Shadow o barcelonins com Mama Dousha, Julia Blum o Julen.

Les portes del Village, que està situat a l’interior de la Ciutadella de Roses, un patrimoni històric i arquitectònic de primera, s’obriran a les 20h i romandran obertes fins a les 3h de la matinada. Cada vetllada comptarà entre les 21h i les 22h d’una programació musical i de la mitjanit a les 3h de lamatinada, de sessions de DJ. L’accés estarà obert a tothom, tant la gent que assisteix als concerts com la que només adquirirà l’entrada de 6€ que li permetrà l’accés exclusiu al Village. Acabaran de fer rodones les nits a la Ciutadella de Roses, una oferta gastronòmica formada per vuit propostes diferents i una sèrie de barres especialitzades en vins, cerveses, còctels i begudes Prèmium. El públic assistent podrà seure a sopar a la gran terrassa amb taules i cadires o gaudir de la zona chill-out, pensada per a la comoditat de tothom.
Comments are closed.

Back to Top ↑