Notícies Foto: Els Amics de les ArtsFoto: Els Amics de les Arts

Els Amics de les Arts i Antònia Font entre les propostes de Temporada Alta

15 juny, 2023

El festival gironí es durà a terme del 30 de setembre al 10 de desembre.

Abans de la presentació de la programació del festival, Temporada Alta avança part de la programació musical, concretament 4 dels concerts d’aquesta nova edició. Una de les artistes més destacades que visitaran el festival serà Sophie Auster, filla de l’escriptor Paul Auster, que, en el marc de Temporada Alta, oferirà el seu únic concert a Catalunya enmig de la seva gira per Europa. A Girona hi presentarà “Next time”, el seu darrer treball. Considerada com l’encarnació de la sonoritat novaiorquesa, Auster fusiona el folk-pop bluesy amb drames de cabaret.

Després d’una temporada en silenci preparant nou disc i projectes musicals diversos, tornen Els Amics de les Arts amb “Allà on volia” (2023), un dels llançaments més esperats de l’any que presentaran en aquest concert de Girona.

La jove cantant i actriu Elena Tarrats posarà veu a “Ticket to ride”, una nova proposta de la mà de la GIO Symphonia amb música de Bach, The Beatles, Glass i Bowie. Aquest espectacle ofereix una revisió de temes d’aquest conjunt de bandes i artistes tan influents, per canviar la mirada que tenim sobre ells.

Aquests concerts se sumen al que Antònia Font farà a Girona com a tancament de la seva gira de retorn “Un minut estroboscòpic”. El concert va ser anunciat al final de la passada edició i porta venudes més de 4.500 entrades. D’aquesta manera, el 30 de setembre el grup mallorquí obrirà la programació de la 32a edició recuperant el Palau Firal de Girona com a espai d’esdeveniments de gran format i oferint l’únic concert a la província.
Comments are closed.

Back to Top ↑