Notícies Foto: Guillem RosetFoto: Guillem Roset

Els Catarres publiquen ‘Començar a viure’, un cant a tot allò que acaba massa aviat

24 abril, 2024

La cançó pop explora estils com el rock i la música de ball electrònica.

Després del disc de celebració del 10è aniversari, ‘Invencibles’, Els Catarres tornen amb la cançó pop ‘Començar a viure’ (Halley Records). Gravat i produït a Can Pardaler de David Rossell, el tema, que explora estils com el rock i la música de ball electrònica, és “un homenatge a tot el que s’acaba massa aviat i que en el fons, no té valor per la seva durada en el temps, sinó per l’impacte emocional que representa”. La lletra parla d’una relació que ha patit un final precoç amb un protagonista, que “necessita agafar perspectiva per poder valorar la bellesa que ha suposat viure-la i assimilar-ne l’aprenentatge”.

Des de Halley Records, han destacat que la cançó continua amb l’evolució del so del trio d’Aiguafreda amb l’experimentació de diferents estils i maneres de produir. La cançó pop juga amb els estils rock i de música de ball electrònica. “Sentíem que la música havia d’acompanyar aquesta muntanya russa d’emocions i endur-se l’oient en un recorregut que no deixa de sorprendre”, han assenyalat a través d’un comunicat.

El videoclip que acompanya la cançó, basat en una idea original d’Els Catarres, ha estat dirigit per Lyona, artista que ha dirigit videoclips per Love of Lesbian, Zahara, Chica Sobresalto, Carlos Sadness, Joan Dausà, Morat o Aitana.

Text: Redacció/ACN
Comments are closed.

Back to Top ↑