Notícies Foto: Els CatarresFoto: Els Catarres

Els Catarres publiquen una nova cançó, “COR”

15 maig, 2023

Continuen celebrant el seu desè aniversari, que acabarà amb quatre concerts a la Sala Apolo de Barcelona.

Que Els Catarres publiquin nou senzill és sempre motiu de felicitat. Un dels grups del país que més èxits ha composat, sorprèn amb una cançó que evoca els seus inicis, però amb una producció totalment adaptada al so més actual. Un resum de 10 anys d’una sonoritat i unes melodies que ja formen part del cançoner català de tots els temps.

“COR” arriba transcrita en majúscules. No és cap casualitat. El grup vol posar tot l’èmfasi possible en la seva importància. Aquesta nova cançó convida a despendre’s de totes aquelles coses tòxiques, ja siguin barreres mentals auto-imposades o de caire social, i abraçar la gent que s’estima, tot plegat amb el ritme que marca el cor.

El motiu més recorrent de “COR” és la dualitat entre el creure i el no creure, tot explorant la possibilitat de confiar una mica menys en els conceptes com l’atzar, la religió, els diners o les xarxes socials que modelen la realitat, tenint més fe en un mateix i en les persones que formen part de l’entorn més proper. Quan es fa el que sigui, que es faci amb passió i il·lusió, sense mitges tintes, amb el cor donant-t’ho tot.

La realització de quatre concerts consecutius a la Sala Apolo estaran dedicats cadascun a un dels seus darrers quatre discos. Dimecres 22 de novembre dedicaran el concert al disc “Postals”, dijous 23 a “Big Bang”, divendres 24 a “Tots els meus principis” i dissabte 25 a “Diamants”. L’acollida ha estat tan bona que ja estan exhaurits el primer i el darrer concert i les altres dues dates ja hi estan a prop.
Comments are closed.

Back to Top ↑