Notícies Foto: Gisela PuntíFoto: Gisela Puntí

Els Luand estrenen nou disc, “Sol ixent”, una al.legoria a la llum i l’esperança

10 març, 2023

Els de Sabadell tornen amb força després de la bona acollida del seu anterior treball discogràfic.

Els sabadellencs Luand estrenen el seu nou disc: un àlbum de 12 cançons titulat “Sol Ixent” i que ja està disponible a totes les plataformes digitals.

El disc s’ha fet des de la perspectiva de la superació dels obstacles vitals per arribar a un estat anímic on prepondera la llum i l’esperança. Per aquesta raó, hi trobem cançons com “Carpe diem” que fa un cant a viure la vida, “La relativa victòria d’una batalla inesperada” que parla sobre com viure una malaltia des d’un punt de vista positiu, o “Fins l’horitzó” que ens apropa com actuar i aprofitar les oportunitats, tot creient en les teves pròpies possibilitats. I així, fins a 12 històries plenes de força i vitalitat. Totes les cançons tenen el fil conductor de la llum que cristal·litzen en el nom del disc fent referència a un ‘Sol Ixent’.

El grup Luand està format per Gerard Canet, Roger Blanes, Jordi Torras i Carlos Castella, els quals descriuen aquest nou àlbum com el treball més elaborat i estudiat del que porten de carrera musical. Unes cançons que han sorgit després d’un estudi profund i reflexiu i que han estat produïdes per Noel Campillo.

Aquest segon disc dels Luand ha estat publicat per la discogràfica Crea Music i arriba després de la bona acollida del seu primer treball titulat “Desperta” [2019].
Comments are closed.

Back to Top ↑