Notícies Foto: Gisela PuntíFoto: Gisela Puntí

Els Luand viuen “La nit” amb Noel Campillo

20 gener, 2024

El grup de Sabadell reedita de nou una cançó del seu últim disc, “Sol ixent”, amb aquesta col·laboració.

Els sabadellencs Luand han estrenat a totes les plataformes digitals, una nova col·laboració en la reedició del seu últim treball discogràfic. Es tracta de la cançó, “La nit”, i ara ho fan acompanyats de Noel Campillo.

Campillo és un gran intèrpret, compositor i productor que porta més de 15 anys dedicat professionalment al món de la música i que ha format part de grups tan importants com No Way Out. Actualment, destaca per la faceta de productor musical de molts artistes i grups, com per exemple, els propis Luand.

La cançó “La nit” dels Luand és una de les més potents i enèrgiques del seu disc “Sol ixent”. Un tema destacat que ara reediten a totes les plataformes amb aquesta novetat.

“Sol ixent” és un treball discogràfic que està format per 12 cançons i que es va publicar el passat mes de març de 2023 amb la discogràfica catalana Crea Music. El grup Luand està format per Gerard Canet, Roger Blanes, Jordi Torras i Carlos Castella, els quals descriuen aquest nou àlbum com el treball més
elaborat i estudiat del que porten de carrera musical. Unes cançons que han sorgit després d’un estudi profund i reflexiu.
Comments are closed.

Back to Top ↑