Embotona’t Festival dóna a conèixer la seva programació del pròxim 11 de juny

31 maig, 2023

El festival familiar de música i arts escèniques per a tothom, es durà a terme al Poble Espanyol de Barcelona, de 10h30′ a les 19h.

L’Embotona’t Festival, que se celebrarà el diumenge 11 de juny al Poble Espanyol de Barcelona, obrirà les portes al públic a les 10h30′ del matí, moment en què començaran a succeir-se els diferents espectacles i activitats programades que s’allargaran fins a les 19h del vespre.

Serà un dia per gaudir en família d’una oferta cultural i d’oci inclusiva i accessible per tothom, on els més petits seran els protagonistes. Un projecte dissenyat per visibilitzar que la cultura i les arts no són un luxe reservat només per a aquells que no tenen discapacitats, sinó que són una part important de la vida que ha d’estar a l’abast de tothom.

A l’Escenari Principal, situat a la Plaça Major, tindran lloc les actuacions musicals de la Dàmaris Gelabert, Clams, Reggae per Xics, Xiula i El Botó Màgic amb la Sara Roy, mentre que en un altre punt de la plaça trobarem l’Escenari Botó, on ho faran els contacontes Vivim Del Cuentu i El Botó Màgic amb el Mic del SX3.

Ja pots consultar tota la programació a la web: https://embotonatfestival.com/programacio/
Comments are closed.

Back to Top ↑