Notícies Foto: EmpremtesFoto: Empremtes

Empremtes clausurà la seva segona edició amb Magalí Sare a Luz de Gas de Barcelona

16 febrer, 2023

Comptarà amb amics convidats com per exemple Clara Peya, Judit Neddermann i Guillem Roma i altres participacions sorpreses.

El cicle Empremtes  clausurarà la seva segona i ambiciosa edició amb un plat fort: Magalí Sare. Serà la Sala Luz de Gas de barcelona, dissabte, dia 25, a les 21h.

Magalí Sare, artista amb una veu politímbrica i amb una interpretació talentosa, interpretarà el seu segon treball, “Esponja”, en què serà la darrera oportunitat per veure aquesta gira a Barcelona. “Esponja” ha estat considerat com un dels millors discos europeus per la WMCE ocupant la sisena posició.

Aquesta proposta ens mostra les múltiples cares personals de la Magalí, reflexions i confessions amb sentit de l’humor, tendresa i fortalesa. Les dones de la seva família han estat la seva inspiració i hi apareixen constantment.

Al ser la darrera oportunitat de veure “Esponja” en directe a Barcelona i també com a clausura d’aquesta segona edició d’Empremtes, Magalí Sare té previst un concert ben especial ja que comptarà amb un seguit de col·laboracions especials. Pujaran a sobre l’escenari Clara Peya, Judit Neddermann i Guilllem Roma i altres participacions sorpreses que s’anunciaran en breu.
Comments are closed.

Back to Top ↑