Notícies Foto: BankrobberFoto: Bankrobber

Entrades exhaurides pel concert de comiat de Da Souza a l’Apolo de Barcelona

22 gener, 2024

El concert es durà a terme aquest divendres, dia 26, a les 20h30′.

Da Souza diu adéu. El grup mallorquí oferirà el seu concert de comiat el divendres 26 de gener a la sala Apolo de Barcelona, dins el cicle Caprichos de Apolo. I ho farà amb les entrades exhaurides.

Tal com explicava el grup en el seu comunicat, “ha arribat el moment de dir adéu. Han estat anys increïbles, hem pogut fer un bon grapat de cançons, discos i concerts, i hem conegut llocs i, sobretot, gent meravellosa que ara ja són amics i família. En definitiva, hem crescut i hem arribat fins aquí. Estam molt satisfets i orgullosos del camí fet, però també necessitam passar pàgina”. El concert de l’Apolo, farcit de col·laboracions especials, serà el punt i final a una trajectòria de més de 10 anys on s’han consolidat com una de les bandes amb més personalitat i imaginació del pop en català.

Da Souza són Lluís Cabot, Àngel Garau, Biel Stela, Xavier Hernàndez i Guillem Portell. Van debutar l’any 2013 amb l’energia punk “Flors i violència”, aixoplugats pel segell Famèlic, i des de llavors han avançat progressivament cap a un power-pop lluminós i preciosista amb “Gran salt endavant” (2016), “Futbol d’avantguarda” (2018), i l’aclamat “Salsa agredolça” (2020), a més dels EPs “Bossanova infinita” (2015) i “Boleros” (2021). Amb l’últim disc, “Dies d’attrezzo” (2023) troben definitivament un so propi i reconeixible, un personalitat a prova d’estils i escenes que els va permetre fites com obrir el concert d’Antònia Font al Palau Sant Jordi.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑