Notícies Foto: Crea MusicFoto: Crea Music

Escolta Activa estrena nova proposta musical, “Tantes cançons”

26 març, 2024

Els dos germans de Reus, segueixen presentant les melodies que formaran part del primer disc que ja estan enllestint.

Segons ens expliquen ells mateixos, “Tantes cançons” és la seva “cançó bonica per golejada”. Als dos germans els agrada creure que “és un tema que mentre l’escoltes t’abraça i et fa reviure les papallones a la panxa per aquella persona especial”. Duet senzill i sense complicacions, amb una lletra plena d’amor.

La cançó és el segon avançament del disc que estan preparant els reusencs i ha estat produïda per Ramon Hernández (Margarett).

Escolta Activa es va formar el 2020 i durant tot aquest temps, s’han estat preparant per aquest gran dia d’estrena. A partir d’ara, aniran presentant de forma paulatina i regular les cançons que formaran part del seu primer disc.

Segons ens diuen, fan música perquè els encanta: “Ens enamora crear-la, cantar-la i mostrar-la a les persones” i creuen que “aquest amor a la música es pot sentir a les cançons”.  El seu estil el defineixen com a pop-Indie amb molt de bonrollisme i, segons diuen, la seva finalitat és que quan els escoltis “t’inundin bones vibres, tot i que de tant en tant també tocaran la fibra”.
Comments are closed.

Back to Top ↑