Notícies Foto: Andreu GómezFoto: Andreu Gómez

“Espere” viratge electrònic de la banda El Diluvi

2 març, 2023

Per aquest senzill han comptat amb Àrtur i Beteta de La Fúmiga.

El Diluvi presenta ‘Espere’, una nova cançó que compta amb la col.laboració de La Fúmiga i que és un segon avançament del que serà el seu proper disc. ‘Espere’ és una celebració d’alliberament i parla de la separació, de les relacions líquides actuals, intenses i efímeres, que necessàriament acaben quan els camins personals prenen rumbs diferenciats, i confirma el viratge cap al pop electrònic de la sonoritat d’El Diluvi que en aquest cas s’endinsa de ple en un ritme dembow. 

“En aquesta ocasió hem convidat a Àrtur i Beteta de La Fúmiga, que aporten frescor i jovialitat, a la vegada que donen sentit a aquesta conversa intensa de parella. Som amics i companys d’escenaris des de fa anys, hem fet carrera junts i hem compartit sinergies des de l’inici de la banda ja amb el tema ‘Mediterrània’, tenia tot el sentit comptar amb ells i era una proposta divertida que van acceptar de seguida”, expliquen El Diluvi.

“Ni totes les relacions actuals són tòxiques ni tots els finals són infeliços, aprendre a deixar anar sense rancúnies és un deure que tenim per millorar les nostres relacions humanes des del respecte i la responsabilitat, no totes les persones ens podem permetre el luxe de fer com Shakira i Piqué”, reflexiona la banda sobre la temàtica de la nova cançó. 
Comments are closed.

Back to Top ↑