Notícies Foto: Guspira RecordsFoto: Guspira Records

Fem “Reiki” amb Senyor Oca

1 desembre, 2023

Sergi Sala en una nova fase en l’evolució artística i sonora.

Senyor Oca presenta la seva última aposta musical amb el llançament de “Reiki”. La cançó no només busca transmetre la intensitat de la connexió humana i l’evasió, sinó que també introdueix una melodia que capta l’atenció amb facilitat, encaixant perfectament en els ritmes urbans del panorama musical més actual.

Senyor Oca és un talentós artista català reconegut com el principal referent del Rap de la Terra, on explora ritmes electrònics amb temes que permeten crear una connexió amb allò que l’envolta. El seu estil musical i la seva narrativa emocional l’han consolidat com una figura destacada en l’escena musical catalana amb actuacions arreu de tot el territori català i estatal amb presència a festivals com el Viña Rock, el Festiuet o el Rabolagartija aquest any.

Ara presenta “Reiki” una cançó que representa una nova fase en l’evolució artística i sonora de Senyor Oca, qui ha decidit afegir melodies captivadores amb un toc fresc i contemporani al seu repertori. L’artista barceloní explora noves tonalitats demostrant una vegada més la seva versatilitat per adaptar-se a diferents gèneres musicals, al igual que ha fet a les fantàstiques col·laboracions amb artistes referents com Lágrimas de Sangre, El Pony Pisador, Adala, Flashy Ice Cream o Santa Salut.

Està clar que “Reiki”, mostra aquesta nova direcció musical de Senyor Oca que encaixa a la perfecció amb els ritmes urbans que dominen l’escena musical actual. Una cançó que resulta de la creativitat explosiva de Senyor Oca i que promet ser una experiència auditiva única que no et podràs treure del cap. A més, ve acompanyat d’un videoclip gravat per VipVisuals i Samaniego.
Comments are closed.

Back to Top ↑