Notícies Foto: Els 7 InfernsFoto: Els 7 Inferns

Festivals d’estiu amb toc de folk

21 juny, 2023

Propostes folk que ens arriba des del Centre Artesà Tradicionàrius (CAT).

Arriba l’estiu, i amb ell, el CAT Tradicionàrius tanca la temporada de programació fins al setembre. Mentres tant el CAt ens deixa unes propostes per gaudir de la música folk i tradicional arreu del territori que esperem que siguin del vostre interès. Aquí teniu alguns dels festivals d’estiu d’aquest 2023 amb un munt d’activitats, així com també la celebració de Sant Joan a Gràcia:

Els 7 inferns, el primer Festival de Jazz-Folk del Pirineu
El 21 i el 22 de juliol de 2023, tindrà lloc la 2a edició del festival Els 7 inferns, que neix amb els objectius de revaloritzar la cultura i la música d’arrel, impulsar la vitalització de l’escena jazzística al Pirineu i crear espais d’intercanvi i fusió entre públic i músics de l’escena del jazz i el folk.

La programació d’enguany comptarà amb els concerts de Bum Ditty, Haizea Trio, Arnau Obiols, Hemiola Trio, Negro Spirituals, La Gravetat de Coulomb i Las Karamba. A més de tallers de folk, de jazz, de fusió de danses… 

42a edició del FIMPT de Vilanova i la Geltrú
El Festival Internacional de Música Popular i Tradicional 2023 l’integren setze propostes musicals de diverses procedències, de les quals n’hi ha tres d’internacionals, una de Galícia, nou de Catalunya o Països Catalans i tres de caràcter local.

Des dels seus orígens el FIMPT ha esdevingut una oportunitat per descobrir la música d’arrel d’arreu del món, combinant propostes consolidades amb propostes innovadores, i esdevenint plataforma de projecció de nous grups i artistes.

XV Berguedà folk
El Berguedà Folk 2023 ja ha presentat la programació de la seva 15a edició i ja te les inscripcions obertes! El festival tindrà lloc del 15 al 17 de setembre de 2023 a Puig-reig.

Els carrers i places de Gràcia viuran una Nit de Sant Joan intensa!

Els actes començaran amb la Rebuda de Flama del Canigó des de Jardinets de Gràcia fins a plaça de la Vila, on arribarà sobre les 20 h. L’acte acabarà amb la lectura del manifest i una petita foguera, organitzat per la Federació de Colles de Sant Medir i la Coordinadora de Colles de Cultura de Gràcia.

A la plaça de la Virreina, els Castellers de la Vila de Gràcia encendran una gran foguera i han preparat un sopar popular i concerts.

La festa de Sant Joan també s’escampa pels carrers de les associacions de veïns de la Fundació Festa Major de Gràcia. Trobareu gresca a Plaça del Nord, Fraternitat de Baix, Puigmartí, Joan Blanques de baix, Providència, Travessia de Sant Antoni i Verdi.

La Revetlla del Coll anirà a càrrec de la Comissió de Festes del Coll, a La Sedeta l’Associació de Pensionistes i Juvilats proposat el Ball de Sant Joan, i a La Salut, festa al Casal de barri Cardener i al Carrer Maignon. 

Aquí teniu tota la programació de “Sant Joan a Gràcia”: 
Comments are closed.

Back to Top ↑