Notícies Foto: Clara Ako de ArizFoto: Clara Ako de Ariz

“Fets de fil”, avançament del que serà nou disc de Maria Hein

27 juny, 2023

Està produït per Sr. Chen i Ferran Palau i el disc sencer sortirà a finals de setembre.

Han passat dos anys des que Maria Hein es va presentar davant el món amb Continent i Contingut, un àlbum de debut amb el qual es va convertir ràpidament en una de les artistes revelació del moment. Un disc delicat, on barrejava folk i pop, i en el qual desprenia una màgia única que tallava la respiració, màgia que li va portar a guanyar premis com el de Millor Artista Revelació (2021), Millor cançó (2021), Millor Disc Revelació (2022) i Millor Disc d’Autor (2022) d’Enderrock, i a estar nominada als Premis Alicia 2023 al Millor Talent Emergent i al Premi Cerverí 2022 a la millor lletra per “Sa teva presència”.

Serà el segon disc de la cantant i compositora mallorquina, un àlbum on la Maria Hein aposta pels elements electrònics, amb una producció més minimalista, on la veu és l’instrument principal que vertebra cadascuna de les cançons. I, sincerament, aquest disc és la prova perfecta de què Maria Hein pot arribar fins a qualsevol lloc.

“Fets de fil” és el primer senzill de presentació del que serà el nou disc, una cançó pop rodona, on Maria Hein barreja la seva particular melancolia amb els beats i els sintetitzadors. Una cançó que apunta directa als desamors.

“Fets de fil” el podeu escoltar ja a la programació d’OnaCat.Ràdio.
Comments are closed.

Back to Top ↑