Notícies Foto: Festival Cruïlla Baix SegreFoto: Festival Cruïlla Baix Segre

Gran benvinguda a la primera edició del Cruïlla Baix Segre: Festa de la floració

11 març, 2024

Més de 5.000 persones es van acostar als concerts programats arreu dels 7 municipis del Baix Segre.

La primera edició del Cruïlla Baix Segre ha portat a més de 5.000 persones a apropar-se als concerts que han posat banda sonora a la festa de la floració. Malgrat la pluja, que fa dies que anunciava la seva presència, el festival es va poder celebrar amb normalitat tots els concerts, alguns dels quals ja s’havien reubicat per la previsió meteorològica. A més a més, cinc dels concerts programats, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Delafé, Renaldo & Clara, Clara Peya i Júlia Colom van penjar el cartell de sold havent venut totes les entrades abans de l’inici del festival.

El tret de sortida de la jornada es va donar des de l’Espai Village d’Alcarràs, on diversos punxa discos van donar la primera nota del dia. Poc després, una Júlia Colom íntima i ardent al monestir d’Avinganya, i les harmonies sensibles i fresques de Renaldo i Clara des d’un mirador bucòlic entre camps florits, van donar inici als concerts del festival.

Una mica més tard i a puntes diferents de la comarca, tres concerts més van aixoplugar el públic del moment més plujós del dia. Mentre Clara Peya entre caixes de fruita hipnotitzava a una audiència absolutament entregada amb la presentació del seu últim projecte ‘Corsé’, La Mercabanda i Joan Garriga feien ballar els visitants de Soses i La Granja d’Escarp en dos concerts plens d’energia i bon ambient. 

A partir de la tarda, el temps va donar treva i, mentre el sol es va començar entreveure entre els arbres florits, David Carabén i Delafé van oferir una barreja de melancolia i bon rotllo ideal per a tots aquells qui es van acostar a Alcarràs i Massalcoreig. 

La traca final va tenir lloc al camp de futbol d’Aitona, on una multitud de gent va ballar fins ben entrada la nit a ritme dels temes d’Stay Homas, la rumba d’Albert Pla, i els plats de Miqui Puig. 

L’entorn florit i tenyit de blancs i roses, va oferir un marc idíl·lic pel festival. La Festa de la floració va ser l’escenari perfecte per celebrar una jornada plena de música i està destinada a convertir-se en una data essencial en el calendari de turisme de Catalunya.
Comments are closed.

Back to Top ↑