Notícies Foto: Lucas SalterFoto: Lucas Salter

Habla de Mí en Presente: “‘De todo se sale’ és el nostre disc més personal i honest”

5 abril, 2024

El grup publica nou àlbum amb les col·laboracions de Meritxell Neddermann, Muchahito Bombo Infierno i Triquell.

El grup Habla de Mí en Presente publica aquest divendres l’àlbum ‘De todo se sale’ (Halley Records) amb la seva particular tecnorumba i el ventilador rumber. En declaracions a l’ACN, el grup explica que ‘De todo se sale’ és el disc més personal i honest dels Habla de mí en presente i és “un missatge d’esperança per moments difícils”. El grup afirma que les temàtiques que recorren el disc són les crisis individuals i col·lectives, els processos de transformació i els cicles de l’amistat, l’amor i el dol. El disc te les col·laboracions de Meritxell Neddermann, Frederico Vannini ‘El rana’, Muchahito Bombo Infierno, Triquell i Vernat.

Els integrants de Habla de Mí en Presente consideren que en la seva discografia l’àlbum ‘De todo se sale’ representa un pas endavant a nivell artístic. “La producció musical situa el ventilador ‘rumbero’ en un context amb aires d’eurodance dosmilero”.

Després de presentar el senzills de l’àlbum en concerts íntims i propers a diverses bodegues de Barcelona, el grup ha planificat la gira entorn al concert del 18 de maig a la Sala Apolo de Barcelona. Després d’aquesta data portaran el nou xou a festivals com el Vida, el Palencia Sonora, el Mallorca Live Festival o el Mañana Mañana Festival holandès.

Nascuts a Berlin i instal·lats a Barcelona, aquest combo format per cinc joves de Paris, Lübeck, Barcelona i Portocolom han facturat una col·lecció de cançons vestides a base de tecnorumba. La banda va publicar ‘Rumba del nord’ l’any 2017 i ‘Vivir más’, el 2022, un disc que els va aportar diversos reconeixements i una gira d’uns 60 concerts per Catalunya, Espanya i Europa.

Text: Redacció/ACN
Comments are closed.

Back to Top ↑