Notícies Foto: HelseyeFoto: Helseye

Halley Records protagonista, en el març, del cicle segells residents de la sala Heliogàbal de Barcelona

22 febrer, 2023

A partir del 10 de març concerts i activitats amb artistes com Els Catarres, Triquell, Roba Estesa, Suu, Sara Roy, Lildami, Mi.Amargo, Doble & Hugsound, Figa Flawas, Yung Rajola, Adriano Galante i Arribar i Ploure.

El segell barceloní Halley Records protagonitza aquest març el Cicle de Segells Residents que organitza la sala Heliogàbal. Al llarg del mes passaran per la sala gracienca algunes de les propostes del segell que hi presentaran novetats. Inaugurarà el cicle el 10 de març Adriano Galante, cantant de Seward, que s’estrena a Halley Records amb el seu primer disc en solitari, “Toda una alegría” que ha produït juntament a Judit i Meritxell Neddermann i Arnau Figueres. L’Heliogàbal acollirà una entrevista amb públic a mans de Joan S. Luna, cap de redacció de la revista musical MondoSonoro, i un concert acústic posterior amb algunes convidades sorpresa que participen del disc i de la banda amb la que Galante girarà l’àlbum. L’endemà, 11 de març, serà el torn d’Els Catarres en format acústic i proper, que tornaran a l’Heliogàbal per a fer un concert gratuït després d’haver-hi actuat en la seva gira de 2016 que els va fer omplir set sales de concerts de Barcelona en un acte reivindicatiu organitzat amb l’ASACC.

Dimecres 15 de març serà el torn de les Roba Estesa, que amb l’EP “Dolors” i, sobretot, el disc “Rosa permanent”, publicats per Halley Records al 2020 i 2021 respectivament, van encetar una nova etapa basada en sonoritats més electròniques, urbanes i eminentment pop. Aquest 2023 es dedicaran a publicar una sèrie de singles algun dels quals segur que ja presentaran en directe a l’Heliogàbal. La seva vetllada constarà d’un showcase de la banda i una sessió de DJ al seu càrrec. Dissabte 18 de març serà el torn de dues de les veus femenines més singulars del país. Per un costat la Suu, que fa un any publicava el seu tercer disc, “Karaoke”. A l’Heliogàbal es presentarà en solitari, despullant les seves cançons fins a la mínima expressió i presentant-les al seu públic pràcticament a cau d’orella. La mateixa nit acollirà una petita actuació de la cantant Sara Roy, que no deixa de sorprendre amb cançons de pop fresques com “Ja no m’importa” publicada dijous passat.

El 23 de març serà una de les nits més esperades. Halley Records hi celebrarà la festa de presentació del primer disc de Triquell, que es publicarà aquella mateixa mitja nit. Aquest esdeveniment estarà carregat de sorpreses, com una sessió de DJ a càrrec dels Habla de Mí en Presente.

El cicle acabarà dijous 30 de març amb el concert de presentació d’ “El primer discu”, el debut discogràfic dels Arribar i Ploure, el grup de música creat pel baixista de Txarango, Àlex Pujols i l’actor Ricard Farré, protagonista -entre moltes altres feines- del clip “Músic de carrer” del grup del Ripollès.
Comments are closed.

Back to Top ↑