Notícies Foto: PicapFoto: Picap

Ivette Nadal comença a desvetllar el seu nou camí

21 febrer, 2023

La cantautora publica aquest proper divendres un primer avançament del que serà el seu nou disc. “Pensament blau” és la cançó.

Ivette Nadal és una cantautora i poeta catalana. Fins al 2022 ha publicat quatre discos i quatre poemaris. Va ser als 17 anys quan va decidir enregistrar el seu primer disc, “Guerres dolcíssimes”, àlbum amb el qual va actuar als indrets més emblemàtics del panorama musical català: Auditori de Barcelona, Palau de la Música Catalana, Barnasants i Festival Cruïlla, entre d’altres.

Ara, emprèn un nou camí acompanyada del segell Picap amb qui ja està començant a desvetllar tot el que està per arribar aquest 2023!

“Pensament blau” és el primer avançament del nou àlbum que prepara la Ivette Nadal. Com bé diu el títol, fa referència als ulls blaus i al pensament blau com una metàfora del far o la llum del mar, aquella mirada sàvia, entenimentada i madura que amb un sol gest de mirar-nos ja canvia i millora el nostre comportament. És una cançó que ens vincula més amb el dia que amb la nit i que, malgrat venir d’una tempesta o d’una composició més fosca, per fi l’artista s’atreveix a passar per la clariana blava del cel i veure que, finalment, hi ha món i companyia més enllà.  
Comments are closed.

Back to Top ↑