Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

Judit Neddermann s’afegeix al Cruïlla DO Terra Alta

5 març, 2024

Serà l’encarregada de donar el tret de sortida al festival.

Judit Neddermann oferirà un concert íntim i singular el 19 d’abril a l’antiga església de Corbera d’Ebre. 

Amb una proposta artística basada en les arrels folklòriques, la música moderna i una calidesa desbordant, l’artista del Maresme farà parada al festival per portar la presentació del seu darrer disc “Lar”.

Neddermann inaugurarà la segona edició del Cruïlla DO Terra Alta en un paratge únic que també servirà d’escenari per al lliurament de premis als millors vins d’aquesta DO i per a la degustació d’un sopar de gala amb productes de la zona.

El festival, que  tindrà lloc els dies 20 i 21 d’abril al Camp de Futbol Municipal de Batea i va presentar la seva programació fa poc més d’un mes, comptarà també amb grans noms del panorama musical.

El dissabte, Cruïlla DO Terra Alta acollirà l’actuació d’Oques Grasses, que farà el primer concert de la gira de presentació del nou disc, i Gertrudis, que celebra els 20 anys des del seu debut el 2004 en la seva gira de comiat. Pel que fa al diumenge, en horari per a tota la família, el Pony Menut, versió per als més petits d’El Pony Pisador, compartirà l’escenari amb el duet Figa Flawas, que portaran en directe el seu últim disc, “La calçotada”.
Comments are closed.

Back to Top ↑