Notícies Foto: PicapFoto: Picap

Júlia Blum prepara un nou àlbum ple de sorpreses

20 febrer, 2023

El disc sortirà aquesta propera primavera. A OnaCat.Ràdio ja podeu escoltar un avançament, “Cançons amb títols llargs”.

Júlia Blum és una compositora i cantant barcelonina que, a mesura que ha anat publicant les seves primeres cançons, ha consolidat el seu nom a diferents emissores referents de Catalunya i ha portat la seva veu en directe a diferents formats i festivals. La seva veu ha sonat en directe a programes de TV3, a festivals com LOS40 Primavera Pop i, de manera més recent, al disc de La Marató de TV3 del 2022.

Després de treure els seus primers temes i publicar el seu primer EP “Sobre la marxa” (2022, Picap), aquest 2023 veurà la llum un nou àlbum, que es caracteritza per una sonoritat fresca amb pinzellades de pop que acompanyen a l’artista de Barcelona.

Després de col·laborar amb artistes de la talla de la Sara Roy, Koers, Sexenni i Gigi Ros, la cantant de Barcelona ja prepara un nou àlbum ple de sorpreses!

“Cançons amb títols llargs” és la primera entrega d’aquest disc que sortirà a la primavera del 2023. El senzill deixa entreveure la sonoritat que agafarà la resta del treball i es caracteritza per una lletra desenfadada que ens ubica al dia a dia de l’artista i una sonoritat fresca amb pinzellades de pop, amb frases com “faig cançons amb títols llargs, m’oblido que he quedat, arribo tard i cada tarda vull quedar-me amb tu” que deixen clara aquesta necessitat de viure la vida sense pensar en el demà! 
Comments are closed.

Back to Top ↑