Notícies Foto: Martí BechFoto: Martí Bech

La 19a edició de la FiM Vila-seca clou després de quatre jornades de música

7 maig, 2023

Ha convocat 9.000 persones i més de 500 professionals.

La 19a edició de la FiM Vila-seca clou avui després de quatre jornades de música i amb rècord d’assistència de públic i de professionals del sector de la música. Un total de 42 propostes emergents i familiars s’han presentat durant els quatre dies de programació en una nova edició de la FiM Vila-seca que s’ha confirmat com la fira referent per a les descobertes en música emergent i familiar.

Martí Marfà, director artístic de la FiM Vila-seca ha valorat aquesta edició amb aquestes paraules “crec que hem situat la FiM al mapa i el calendari de fires i festivals musicals del país. Enguany hem presentat una programació arriscada i eclèctica, plena de propostes desconegudes, de les quals crec que sentirem a parlar en els propers anys. Els i les professionals del sector han acollit la FiM amb entusiasme, s’hi han sentit ben ateses i han pogut fer molta feina, amb proximitat, calma i qualitat. Totes les aliances establertes enguany han enriquit la programació artística i el programa professional. Ja estem treballant en l’edició 2024″.

Una cinquantena d’actuacions han format part de la 19a edició de la FiM, fira de música emergent i familiar de Vila-seca que han aconseguit superar totes les expectatives pel que fa a qualitat, innovació, diversitat i experimentació de totes les propostes artístiques.
Comments are closed.

Back to Top ↑