Notícies Foto: BMBFoto: BMB

La Banda Municipal de Barcelona celebra, al costat de la ciutadania, les festes i celebracions de tardor

6 setembre, 2023

Oferirà una desena d’actuacions gratuïtes als diferents districtes de la ciutat de setembre a novembre.

La Banda Municipal de Barcelona (BMB) inicia la temporada 23-24 amb una activitat frenètica a la ciutat. Durant els mesos de setembre, octubre i novembre -i més enllà dels concerts previstos a L’Auditori com a part de la seva programació estable-, la BMB oferirà actuacions gratuïtes als diferents districtes de la ciutat, la majoria coincidint amb les festes majors dels diferents barris. Amb 137 anys d’història, la Banda s’ha mantingut fidel als preceptes que van motivar la seva creació i continua apropant la música a la ciutadania i oferint actuacions de gran qualitat.

Us avancem la programació d’aquest mes de setembre:

Dia 9: Concert Festa Major de Sants – Parc de l’Espanya Industrial
Es reprèn la cita anual de la BMB a l’Espanya Industrial, on ja hi toca des de fa 30 anys. Serà el primer concert que dirigirà Ximo Tarín com a nou sotsdirector de la formació.

Dia 11: Diada de Catalunya – Monument a Rafael Casanova
La Banda interpretarà l’himne d’ “Els Segadors” durant les ofrenes florals de les institucions catalanes a la simbòlica escultura de Rossend Nobas.

Dia 13: Concert Festa Major del Poblenou – Casino de L’Aliança del Poblenou
Fa més de 50 anys que la Banda participa en aquestes festes populars. Enguany, Ximo Tarín es posa al capdevant de la formació.

Dia 22: Concert Festes de La Mercè – Plaça Major de Nous barris (Seu del districte)
El mestre José R. Pascual-Vilaplana, director titular de la BMB, condueix la Banda en un programa festiu amb obres de Clifton Williams, Yokohama, Yagisawa, Vicent Costa i Eduard Toldrà.

Dia 24: Festes de La Mercè – Plaça Mercè i plaça Sant Jaume
La Banda protagonitza un dels moments més simbòlics de la festa: el Seguici d’autoritats, El ball de l’Àliga de la Ciutat i El ball dels Gegants de la Ciutat. 
Comments are closed.

Back to Top ↑