Notícies Foto: HelseyeFoto: Helseye

La barreja i el mestissatge “Entre fluids” de Triquell

24 març, 2023

El disc el presentarà al Festival Strenes de Girona, el proper dia 15 d’abril, amb les entrades ja exhaurides.

Triquell s’està revelant com una de les ments més inquietes i eclèctiques de l’escena musical catalana actual. El talent, carisma i personalitat desbordant d’aquest infant terrible que va seduir el públic de la televisió pública catalana, evolucionen fins a l’estratosfera gràcies al seu primer disc “Entre fluids”. Triquell, que és posseïdor d’una motxilla carregada de cançons i de lletres eclèctiques, plenes d’influències de tots els temps i latituds, no ha perdut gens el temps: Finiquitada l’etapa eufòrica de seguida va començar a treballar a l’estudi Can Sons amb l’Arnau Vallvé, el bateria de Manel, que ha sabut llegir i atorgar l’estètica que les seves cançons necessitaven. Ho ha fet, a més, acompanyat del seu equip de sempre. Els seus fidels companys i companyes d’aventures prèvies a l’èxit televisiu, amb els que treballa de forma assembleària tant la música com la seva reinterpretació visual.

Amb el títol “Entre fluids”, l’artista vol expressar barreja, mestissatge i comunió entre un munt de conceptes aparentment incompatibles. Segons el propi Triquell “Entre fluids és acceptar que es pot ser sensible, revolucionari, emotiu i tot allò que pugui ser contradictori, en un mateix moment”. Al disc hi participen artistes heterogenis de diferents disciplines que han treballat colze a colze per a crear tot l’univers sonor i visual del disc. Un col·lectiu de joves que, darrere l’alter ego Triquell, han trobat l’oportunitat de viure del seu art sense obeir a estils, modes o estructures predeterminades per la indústria. Un grup de joves que poden viure entre fluids.

El cantant presentarà el disc en una llarga gira que passarà pel Festival Strenes de Girona el 15 d’abril (entrades exhaurides), el Teatre de la Llotja de Lleida el 22 d’abril, el Tarraco Arena de Tarragona el 6 de maig i a la Sala Apolo de Barcelona en el marc del GuitarBCN, el 13 de maig (entrades exhaurides).
Comments are closed.

Back to Top ↑