Notícies Foto: Saturno StudioFoto: Saturno Studio

La cantant i compositora Helena Camps publicarà el seu disc debut, “Viu”, el pròxim 9 de març

22 febrer, 2023

Un dia després, el divendres, dia 10, ho presentarà en el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio.

“Viu” és un homenatge a la natura i la vida que mostra la visió actual de la societat a través de les lletres de les cançons de la cantant i compositora Helena Camps.

L’àlbum nasqué de l’amor i la connexió que sent l’Helena Camps per la naturalesa i la necessitat de transmetre-ho amb una mirada musical. A través d’una producció musical detallada i una sensibilitat i elegància úniques, l’àlbum convida l’oient a gaudir d’un viatge transformador que mostra tant la bellesa de connectar amb la mare terra com les denúncies del maltractament que la humanitat li fa.

Les cançons de l’àlbum són una combinació de composicions pròpies i de diferents cultures i gèneres musicals, amb un estil predominant de jazz que inclou temes com “It might as well be spring” de Rodgers & Hammerstein II i “A flower is a lovesome thing” de Strayhorn. També s’inclouen altres gèneres que han influenciat la trajectòria musical de l’Helena, com el folklore català, amb “La dansa de la primavera” de Maria del Mar Bonet, i la música llatina, amb la bossa nova “Chovendo na roseira” de Jobim o el bolero “Amapola” de Lacalle.

Helena Camps presentarà el seu disc “Viu” el divendres, dia 10 de març, en el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio.
Comments are closed.

Back to Top ↑