Notícies Foto: Cobla Sant JordiFoto: Cobla Sant Jordi

La Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona celebra els seus 40 al Palau de la Música Catalana

2 novembre, 2023

Amb un repertori clàssic que es combina amb obres d’estrena d’Antoni Ros Marbà i d’Albert Guinovart. Serà el proper dimecres, dia 8, a les 19h.

Enguany la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona compleix quatre dècades d’activitat, i -com no podia ser d’una altra manera- vol posar en valor la seva trajectòria celebrant-ho amb música. Serà al Palau, el proper dimecres, dia 8, a les 19h, dins del cicle “Les Tardes al Palau”, institució amb qui té una relació molt estreta i qui acull diferents propostes de la formació.

Serà un concert especial, amb un programa que vol reflectir el gran repertori clàssic de música per a cobla, que alhora es combinarà amb obres d’estrena de compositors molt estimats per la Cobla Sant Jordi, com el mestre Antoni Ros Marbà oel pianista i compositor,Albert Guinovart. En el primer cas, l’obra de Ros Marbà, és un encàrrec del Palau de la Música Catalana en el marc del programa Barcelona Creació Sonora, essent-ne una estrena absoluta i l’obra de Guinovart és un encàrrec fet directament per la Cobla al compositor, el qual ja havia treballat en diverses ocasions amb la formació. Guinovart ha fet una obra centrant-se en una temàtica en concert, i en aquesta ocasió està dedicada a “El Circ”.

El programa que la Cobla Sant Jordi ha triat, és una proposta personal, que combina les dues estrenes de compositors que ens han acompanyat en la nostra trajectòria i títols indispensables en el nostre imaginari i molts títols més que queden fora, és un programa ADN Cobla Sant Jordi. A més, Montmagastre va ser interpretada en el concert inaugural de la Cobla Sant Jordi el desembre de 1983 a l’Orfeó de Sants. Oltra ens va acompanyar des de l’inici de la mà de Jordi León, Oltra té el títol de director honorífic de la Cobla Sant Jordi.
Comments are closed.

Back to Top ↑