Notícies Foto: La IaiaFoto: La Iaia

La Iaia tornen a l’escenari per al concert “Osona: boira i música”

17 març, 2023

L’última vegada que la formació osonenca van trepitjar un escenari va ser el 2018.

El grup osonenc retorna als escenaris exclusivament per al concert Osona: boira i música, organitzant pel Casino de Vic en motiu del 175è aniversari de l’entitat. Se celebrarà el proper 14 d’abril a les 20h30′ a L’Atlàntida de Vic.

Format l’any 2010 per Ernest Crusats, Jordi Casadesús i Jordi Torrents, La iaia es van convertir en una de les bandes més remarcables de l’escena musical nacional i varen reble l’aclamació tant de la crítica com del públic catalans. Durant la seva trajectòria, varen publicar tres discos —Les ralles del banyador (2011), On és la màgia? (2014) i Torna a ser u (2017)—, gràcies als quals varen obtenir els premis Enderrock a Millor artista revelació per la crítica i el públic (2010) i Millor àlbum pop-rock per la crítica (2014).

La Iaia completen el cartell del concert “Osona: boira i música”, en el qual també actuaran Quimi Portet, Duble Buble, Joana Serrat i Power Burkas. Els acompanyaran com a col·laboradors els artistes Jordi Gas, Carla Serrat, Ricard Puigdomènech, i Pep Poblet. Entre cada actuació, es projectaran imatges de concerts memorables i entrevistes a Àlex Pujols (Txarango, Arribar i Ploure), Roser Cruells i Jan Riera (Els Catarres), Edna Sey (The Sey Sisters), Guillem Ramisa, Laura Cruells (XY, Menta), Joan Rovira, Pep Poblet i Dani Rifà, entre d’altres. Després de l’actuació, el públic podrà accedir a un espai amb càtering, gentilesa d’Estrella Damm, Casa Riera Ordeix i l’Obrador de Sant Tomàs.
Comments are closed.

Back to Top ↑