La intel.ligència artificial aplicada a la indústria de la música, protagonitzarà la 2a edició de Fonograma

14 setembre, 2023

Unes jornades organitzades per les discogràfiques i editorials de música catalana que reivindiquen el paper vital de la música enregistrada.

Fonograma tindrà lloc del 16 al 18 de novembre i constarà de “Fonograma a debat”, una jornada professional però oberta a tothom a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm centrada en la reflexió de la Intel·ligència Artificial (IA) aplicada en el món de la música enregistrada i de “Fonograma a la ciutat”, tres jornades de presentacions d’artistes i productors a tres botigues de discos de Barcelona que es presentarà a principis d’octubre.

Genís Roca, un dels grans especialistes de la transformació digital, serà l’encarregat d’obrir la jornada professional divendres 17 de noviembre.

Músics com Ferran Palau, la valenciana Sandra Monfort (Marala), el gallec Baiuca o el basc Zetak; la presidenta d’SGAE, Cristina Perpiñá; la secretària de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, Gina Tost; la comissària de Sonar+D, Antònia Folguera; el director de Cadena Ser Catalunya, Jordi Finazzi, entre d’altres especialistes i professionals del sector, reflexionaran al voltant de la IA en la indústria de la música. Tancarà la jornada “Fonograma a debat” una trobada inèdita entre productors, artistes i creadors de beats de primera línia com Sr. Chen, The Tyets, Pep Saula (Sexenni), HugSound o Cora Novoa que reflexionaran al voltant de l’autoria en la música urbana.

La inscripció per a la jornada de “Fonograma a debat” és gratuïta i oberta  a tothom al web: www.fonograma.apecat.com

Fonograma està organitzat per l’Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans, (APECAT), que és l’associació empresarial que representa les companyies fonogràfiques independents de Catalunya i que té entre els seus objectius, fomentar, difondre i promoure la música produïda a Catalunya.
Comments are closed.

Back to Top ↑